Aanvragen lening...makkelijk als u eventjes krap bij kas zit

 
| Meer
 
lening aanvragen
 
 
 
 
 
 
Wat is het doel van een lening?
Het doel van een lening afsluiten, van geld lenen is als u iets wilt aanschaffen waarvoor u op dat moment te weinig krediet heeft.
Dat kan bijvoorbeeld voor een nieuwe auto zijn. In dit geval wordt vaak gekozen voor een persoonlijke lening. Daarbij wordt de geldlening bepaald en u betaalt de geldlening terug in termijnen inclusief de leningsrente.
U wilt een woning kopen en uiteraard kunt u die niet contant betalen. Dan neemt u een hypotheeklening.
 
Waar kunt u een lening aanvragen?
U kunt bij diverse instanties geld lenen. In grote lijnen kunt u een geldlening krijgen bij banken, bij financieringsmaatschappijen en bij postorderbedrijven.
 
geld aanvragen
 
Enkele banken waar u geld kunt aanvragen
De bank waar de meeste leningen worden aangevraagd is bij de Rabobank, op de voet gevolgd door de ABN/AMRO bank. De SNS bank doet ook mee, zij het wel een flink stuk minder dan de genoemde banken. De bank waarbij het minst vaak wordt geleend is bij de ING bank.
 
Enkele financieringsmaatschappijen
Alcredis Finance BV is zo`n financieringsmaatschappij. Een andere is De Nederlandse Voorschotbank. Fidis is er ook zo een evenals Interbank BV. En tenslotte Arenda BV.
Enkele postorderbedrijven
Het voordeel van een postorderbedrijf is dat in de regel iedereen daarbij kan kopen. Als u bij een postorderbedrijf iets koopt, gaat u in feite gewoon een lening aan. Het bedrag waarvoor u koopt betaalt u in termijnen terug inclusief een zeer hoge rente!
Neckermann is een postordergigant en dat geldt ook voor Wehkamp. Ook bekend is de Kijkshop, Otto en Klingel Mode.
 
lening aanvragen