annuiteiten hypotheek
 
 
 
 
 
 
 
 
Er staan altijd veel huizen te koop dus er is een royale keuze voor u. Kijkt u maar op internet, bij de makelaars en huizenkranten.
Bij een huis huren betaalt u huur en dat geld bent u dus gewoon kwijt. Ook is het zo dat u weinig of niks mag verbouwen. Een huurhuis zal nooit uw eigendom worden!
Bij een koopwoning betaalt u uw maandlasten waarbij de overheid ook aan meebetaalt. Daarbij mag u in uw koopwoning verbouwen zoveel als u zelf maar wilt. U kunt dus uw huis inrichten precies wat u altijd in gedachten heeft gehad.
U wilt een woning gaan kopen en gaat op zoek naar de hypotheek die bij u pastůdan is het interessant om eens te kijken naar een
 
Annu´teitenhypotheek
Het bedrag dat u betaalt is een bruto bedrag en dat bedrag staat vast gedurende de hele looptijd. Bij deze vorm betaalt u een stuk rente en een stuk aflossing.
In het begin zult u weinig aflossen dus veel rente betalen. Aan het einde is het andersom. U betaalt veel aan aflossing en weinig aan rente.
De rente is fiscaal aftrekbaar. Daarom ontvangt u in het begin veel geld terug van de overheid.
Bijkomend voordeel is ook dat uw schuld door de aflossingen zal verminderen. Dat heeft dan tot gevolg dat uw netto maandlast hoger zal uitpakken.
Kortom: lage maandlasten in het begin, hoge maandlasten op het einde van de rit. Daarbij moet u er van uit gaan dat er meer inkomsten zijn door salarisverhoging van u of van uw eventuele partner.
 
annuiteiten hypotheek
 
Een vergelijk
Deze hypotheekvorm is te vergelijken met de lineaire hypotheek. Aan het einde van de looptijd zijn beiden afgelost. Het verschil zit in de bruto kosten en dat betreft dan de rente en aflossing.
 
Enkele pluspunten van een annu´teitenhypotheek
-
Na de looptijd is het restbedrag nul euro. Voor veel mensen biedt deze vorm dan ook een stuk zekerheid. Geen
 verrassingen onderweg tijdens deze looptijd.
-Dus geen enkele schuld meer!
 
Enkele minpunten verbonden aan een annu´teitenhypotheek
-
U heeft minder profijt van het belastingvoordeel vergeleken met andere hypotheekvormen.
-U betaalt daarom meer als bij andere vormen.
 
Het grote voordeel!
U bent totaal schuldvrij op het einde van de rit, en dat spreekt vele mensen aan. Vandaar dat deze hypotheekvorm bijzonder geliefd is bij de huizenkopers en met name bij starters.

Belangstelling voor de annu´teitenhypotheek?
Ga dan eens praten met een hypotheekadviseur en laat u uitgebreid voorlichten. U komt dan te weten of deze vorm voor u is geschikt.
 
annuiteitenhypotheek